Εταιρεία

ΜΠΟΥΤΖΑΡΕΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΑΛΤΣΟΠΟΙΙΑ – ΕΜΠΟΡΙΑ
ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ 9, 14231 Ν.ΙΩΝΙΑ

ΑΦΜ: 105858611
ΔΟΥ: Ν. ΙΩΝΙΑΣ
ΓΕΜΗ: 173339402000

 

Η Εταιρεία μας έχει δικαίωμα να μεταβάλει τις αρχικές τιμές των προϊόντων, οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών.

Η εταιρεία μας σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούται να εκτελεστεί η παραγγελία που έρχεται σε αντίθεση με την τιμολογιακή πολιτική της (π.χ. αναγραφή εσφαλμένης τιμής σε κάποιο προϊόν)

Η εταιρία μας έχει δικαίωμα να αναβάλει ή να μην εκτελέσει μία παραγγελία είτε λόγω έλλειψης αποθέματος είτε για λόγους φόρτου εργασίας.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών πού παρατίθεται στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας. Δεν ευθύνεται για τυπογραφικά λάθη αλλά υποχρεούται στην άμεση διόρθωση τους.

Η BNZ FACTORY αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων. Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλές και απόρρητες.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για Νέα προϊόντα και προσφορές.

Η ΒΝΖ FACTORY δεν ευθύνεται για τυχόν λάθος στην σήμανση στην διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων πού προήλθε από αδυναμία του συστήματος πληροφόρησης αποθεμάτων. Δεν ευθύνεται για τυχόν αλλαγές στις αποχρώσεις των χρωμάτων των προϊόντων που εμπορεύεται.

 

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η εταιρία μας με στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει έχει ενσωματώσει στον παρόντα δικτυακό τόπο το εργαλείο BestPrice 360º, στο πλαίσιο εξαγωγής στατιστικών στοιχείων και στοιχείων απόδοσης από τη συμμετοχή του ηλεκτρονικού της καταστήματος στην αντίστοιχη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών προϊόντων BestPrice.gr, στην οποία συμμετέχει.

Το BestPrice 360º επιτρέπει τη διαβίβαση στο BestPrice.gr ανώνυμων δεδομένων, σχετικά με την δραστηριότητα των επισκεπτών στον παρόντα δικτυακό τόπο (όπως επίσκεψη ή ηλεκτρονική παραγγελία) για την εξαγωγή των αντίστοιχων στατιστικών αποτελεσμάτων και για τη βελτίωση των ενεργειών marketing.

Επιπλέον, μόνο εφόσον έχετε δώσει την συγκατάθεσή σας για αποθήκευση παραγγελιών μέσω της αντίστοιχης επιλογής στο προφίλ σας στο BestPrice, κάθε παραγγελία που καταχωρείτε ηλεκτρονικά, θα αποθηκεύεται αυτόματα στο προφίλ σας στο BestPrice.

Η δυνατότητα αυτή εξυπηρετεί αποκλειστικά την αποθήκευση των βασικών στοιχείων παραγγελίας (όπως κωδικός παραγγελίας, προϊόντα κτλ.) χωρίς να διαβιβάζεται οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο που περιέχει η παραγγελία σας. Η εν λόγω δυνατότητα ουδόλως σχετίζεται με την διεκπεραίωση της παραγγελίας, για την οποία αρμόδια και υπεύθυνη είναι η εταιρία μας.

Περισσότερες πληροφορίες για την δυνατότητα αποθήκευσης των παραγγελιών σας στο BestPrice.gr, πατήστε εδώ.